Yuksel33 Arkadaşlar 6. Günüm ama yok diyecek kadar az sütüm bebeğim sarılık oldu mama veriyoruz sütü geç gelen var mı böyke yada hiç gelmeyen 😔😔nolur yardım edin
Kader4280 Yuksel33 başta gelmeyip sonra hep dolu dolu gelir canm sen sürekli tatlı şeyler tüket ve bol bol su vede emzirmeye çalış çünkü çocuk emdikce sütun geldiği yerler açılır gelmeye başlar inş sütun ♥️
Gunesinannesi Yuksel33 benimde 10. Günden sonra gelmişti stres yaptıkça daha geç geliyor güzel beslen stres yapma bebeğini aç bırakma mama ver şimdilik gelir inşallah merak etme
Mel-sin Yuksel33 Her şeyden önce moral. Kendini olumlu motive et. Emziriyorum ama gelmiyor, yiyorum ama gelmiyor deme. Gelecek de. Kendine güzel moral ver ki gelsin. Goguslerini sıcak tut. Sıcak bir düşün altına elinde tarakla gir. Saç tarar gibi göğüslerini tara. Süt yapıcı şeyler yemeye devam et. Özellikle hoşaf. Ve emzir. Süt yok ki neyini emzireyim deme. Bebeğin emdikce süt gelecek. Bebeğinin emme hızına göre artacak sütün
LareninAnnesi Yuksel33 Canım pompan yoksa pompa al. Lansinoh otomatik olanı tavsiye ederim ben çok memnunum acıtmıyor. Sütün gelmiyor diye emzirmemezlik yapma. 2 saatte 1 biberondan önce açken bebeğine meme ver o emerken boş bile emse salgıladığın hormonlar sütün gelmesini sağlar. O emdikten sonra da memelerini 15 er dk sağ süt gelmese de.Memelerine "süt üret" sinyali gitsin Kanalların açılsın. Bebeğine mutlaka memeni ver meme reddi yaşamamak ve süt üretimi için memeleri tetiklemek için... Ben bu şekilde getirdim. Şimdi stresten biraz azaldı sanki. Tahin pekmez süt yaparmış onu tüketiyorum. Sen de tahin pekmez yiyebilirsin. Bide bebeğin uyudukça sen de uyumaya çalış uykusuzluk da etkiliyor.
Acemiannne Yuksel33 benim de öyle oldu ilk 2 ay yemediğim ot içmediğim hoşaf süt çayı süt damlası vs. Hiç işe yaramadı bebeğim şuan 4 ay 8 günlük 2. Aydan sonra sütüm arttı onun dışında da süt az olduğu için bebeğim iştahlı emmiyordu sürekli sağdım oda sütümü artırdı deneyebilirsin
Umutegem Cnm bnmde sonradan geldi 10 gune yakin mama verdim bos memeyi emdi bide yara oldu emziremedim. İncir hoşafı felan ypti çok işe yarıyor bol su iç insallh bol bol gwlir sütun
Yuksel33 LareninAnnesi sağdım 30 cc geldi iki göğsümden onu verdim içti bide 45 cc mama içti fazla Mı sizce
Hiramom Bende sezeryan Doğum yaptım humana emziren anneler için çayı var Doğumdan hemen sonra ebeler tavsiye etti içtikten bi kaç sonra hemen sütüm gelmişti tavsiye ederim 5 kez falan iç faydasını göreceksin💜
Mevaaaa Yuksel33 bulgur pilavı yiyin bana herkes dedi inanmadım sonra hemşirem de söyledi şaşırdım cidden yediğim gün hemen farketti sütüm bide bol su
Hiramom Yuksel33 Bende sezeryan Doğum yaptım humana emziren anneler için çayı var Doğumdan hemen sonra ebeler tavsiye etti içtikten bi kaç sonra hemen sütüm gelmişti tavsiye ederim 5 kez falan iç faydasını göreceksin💜
Deletedmom116 Yuksel33 ilk gün damla damla geldi ama o bile bebeğime yetti sonraları sağsam bile 5-10 cc çıkıyordu ama bebeğim doyuyordu 10-15 gün sonra artmaya başladı sıcak duş, rezene, kuru incir, promalt benim kurtarıcım oldu onları yiyip içiyorum 🤲🏻
Yuksel33 Deletedmom116 benimki doymuyor kafayı yicem 45 cc mama alıyor 3 saatte bir sütüm de az az geliyor
hale61 Yuksel33 benim de ilk 5 gün çok az sütüm vardı hastane sağma makinesi için reçete verdi onu aldım daha iyi oldu, ayrıca bol su tüketin mümkün oldukça uyumaya çalışın, et, helva, komposto bende en çok süt yapmıştı, rezene çayın bi etkisini göremedim
Kizim07 Yuksel33 benimde bir hafta on gun boyunca damla damla gelmisti. İki saatde bir sagdim sonra cogaldi. Bol bol su ic.birde bol bol bebege teklif et cunku o cektikce gelecek baska yolu yok. Mamayida kasikla verin
Eymenmerve92 Yuksel33 ben sezeryan doğum yaptım sütüm ilk başlarda hiç gelmedi, sarılık olmaması için mamayla besledim bende ama bol bol su içtim . Tahin helvası , hurma ve kuru incir bana süt yapmıştı soğan ve bulgurda öyle ( ama bazı bebeklere gaz yapabiliyor) . İnşallah faydası olur bol bol sütünüz olur 🙏🙏
Nebicimanne Yuksel33 benim hemen gelmesine ragmen sarilik oldu ve kendimi cok sucladim ama luzumsuz tavsiye olarak cok su her firsatta uyku ve hergun duş diyebilirim yiyecek olarak da bana dereotu bulgur ve kirmizi et un helvasi cok sut yapmisti istersen dene bacim bol sutlu gunlerin olsun💞
feyzaaa Yuksel33 Benim 1 hafta hiç yoktu mama verdik ama emzirmeyede devam ettim lütfen pes etmeyin emzirdikçe geliyor şuan 20 günlüğüz sadece anne sütü yetiyor🙏🏻
KkadriyeE Yuksel33 canım sen elinden geleni yap gelir işallah biz üç aylık oldu en baştan beri mama meme beraber gidiyo sütüm az yetmiyo hala ne duysam onu yapıp içiyorum yiyorum nasibi ne kadarsa oraya kadar çabalıcam bi damlada içse kar sayıyorum valla🙏🙏 sende sakın pes etme iyi düşün gelicek diyip sürekli emzir bebeğini