Sdka2810_ Kızlar evden ek iş icin bir siteye basvurmustum bugun dönüş sagladilar fakat tc kimligin on yüzünün resmini istediler bi sakıncası olur mu acaba bilgisi olan var mı
sevdeninasafkosu Sdka2810_ ek iş derken paketleme gibi birseyse sakın güvenme global satış filanda üyelik yapan onlara mecbur istiyorlar
Sdka2810_ Baharbek baya inandirici geldi de bide kapora ucreti gibi bi ucret almiyolar o yuzden biraz inandirici geldi
Med Sdka2810_ çok tanıdığım dolandırıldı. Ben olsam güvenmezdim. Ek iş öyle netten güvenilir olmuyor malesef. Ben çevreye tanıdıklara söylüyorum böyle fabrikada çalışan kişiler var,iş olunca veriyolar sende öyle yap.
Yasemin38 Sdka2810_ hiç gerek yok bence. Kaş yapayım derken göz çıkarmış olmayın diye. Ama tabiki son karar sizin
sevdeninasafkosu Sdka2810_ sakın güvenme kimlikle işleri yok çünkü daha önce bu tarz paketleme işi haptim
Sdka2810_ PudraKokusu ben daha once hic yapmadim ik kez karsima cikti basvuru yapmistim donus yaptilar ne kadar dogru bilmiyorum ama
sevdeninasafkosu PudraKokusu canım ben İstanbul’da oturuyorum tekstil yerleri çok fazla bir kaç dükkana sorunca mutlaka eve iş veren çıkıyor paketleme yaptım daha önce baktım çok zaman alıp az para kazandırıyor bıraktım
Med Sdka2810_ insan güvenmek istiyor ek gelir elde etmek istiyor bi hevesle başvuruyor ama malesefki kandırıyorlar. Güvenmeyin. Rica ederim