Zehraonur 4bucuk aylık bebegım var emzırıyorum aralıklı oruc diyeti yapan varmı ne zaman baslamalıyım suan baslasam sorun olur mu
Haziran98 Zehraonur ben yapıyorum ama daha çok yeni benim bebeğim 9 aylık seninki daha küçükmüş bence 6.ayni bekle ek gıdayla birlikte daha kolay olur
Gzdzeynep Zehraonur bebeğiniz daha çok küçük olduğu için aralıklı oruç pek size uymayabilir. Emzirirken ani tatlı krizleri falan yaşardım. Onun yerine bol sebze bol protein ağırlıklı ve bol sıvı tüketimli beslenme yaparsanız hem sütünüzü etkilemez hem de kilo verirsiniz. İşin sırrı paketli ve rafine şekerli gıda tüketmemek.
Dn123 Zehraonur zaten aralıklı oruçta sıvı serbest bol su içersen bir dene ben 16 /8 yapıyordum. Baktın süt azalıyor yapmazsın
Zehraonur Gzdzeynep evett tatlıyla pek aram yok ama emzirirken resmen aşeriyorum başladım kendimi frenlemeye bide solgar b12 kullanıyorum omdan mı nede cok acıkıyorum ilk hafta hepsini verdim 3 kg kaldı ama sonradan tekrar aldım 68 kg şimdi morelım cok bozuluyor
Gzdzeynep Zehraonur siz paketli ve rafine şekerli gıda bi de ekmek tüketmeyin verirsiniz rahatlıkla aç kalmadan.
E3107 Ben bir sene boyunca hiç vereemdim sonra sıkı bir diyet yaptım 5 kilo verdim bıraktım bırakmasam 50 ye falan duserdim.rahat yani demek istediğim sıkmayın canınızı verirsiniz bir şekilde sağlıklı olun yeter ki
Zehraonur E3107 yaaa ilk oglumda verdim ama sonradan aldım pandemide 10kg verdim kendiliğinden gitti anlamadım bende sonra hamıle kaldım tekrar oldugum kg döndüm aslında ama işte sagol canm Allah razı olsun
Dn123 Zehraonur evet play store da uygulama var . Baslatiyorsun sonunu söylüyor su bitki çayı vs. Serbest