motherthea Kızlar oğluma aldım da yanında yedek pipet yok yedek pipet nereden alınıyor bilgisi olan varmı
motherthea araskuzumm0918 trendyoldan aldım yedek var dedi satıcı cıkmadı iade mi etsem bilemiyorum pipete bir şey olsa bi işe yaramaz çünkü
OzlemAlisa motherthea iade edip yeniden alın bence cnku yedekli geliyor aslinda yada satıcıya sorun belki gönderim saglar
motherthea OzlemAlisa cevap gelmedi ki yazdım müsteri hizmetleri falan herkes otomatik cevap veriyor iade edicem bende
Ultraslan40 motherthea kendi pipeti bozuldu mu da hemen arayışa girdiniz. Benim aklıma gelmedi ama her pipet uyar diye düşünüyorum kaç cm olduğuna göre bakılır diye düşünüyorum.
motherthea Ultraslan40 kullanan arkadaslarım var dişi olunca bebek ısırıp koparıyormuş arayıısa giricem tabi az para değil 250 verdim ben garanticiyimdir
Ultraslan40 motherthea yok yani hemen koptu mu anlamında söyledim. Evet epey pahalılar da bence site ile değil direk mağaza ile iletişime geçin.
motherthea Ultraslan40 mağaza alırken tak tak yazdı şimdi 2 gündür yazmadı sinir oldum bende geri vereceğim zaten bir sürü yorum okudum soğuk tutmuyormuş pas yapmış daha uygun bir şey bakacağım