rla Kızlar dogum yapalı 11 ay oldu ama hormonlardanmı bilmiyorum eskisi gibi değil affdersiniz ama terlediğim anda terim kokuyor bunuda yaz socagnda farkettim haliyle ilk zaman böyle değildi yaşayan varmı neden olabilir ve birşey kullandınızmı
Minikellerim rla ben koltuk altım da yaşadım kursep diye krem var onunla geçmişti fiyatı da 7 TL gibi bir şey ama mucize gibi terlesen de koku 0 🥰
Cgnege44 rla emzirme süresince oluyor eczaneye sordum hicbisey sürme tek çaresi her fırsatta vücudunu yıka dedi emerken en masum madde bı solumasi dgru değil dedi
minniegibi-amadegil rla Sormak istediğim ama soramadığım konu… Maalesef neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum bende 14 aylık bebeğim, emzirme sürecindeyim ondan mı kaynaklı bilmiyorum geçer mi onu da bilmiyorum 😕 daha öncesinde böyle bir problemim yoktu
rla Cgnege44 emzrmyrm cnm 11 aylık bir kac ay oldu bırakalı daha dogrusu sütüm bittti yok zaten kimyasal madde sürmyrm deodtrant parfüm
Cgnege44 rla emzirmiyosan işin kolay mutlaka bilen çıkar bı rol on vardı koku sıfır diye yazan olur ins adını
rla minniegibi-amadegil açıkçası bnde cekindim ama ne yapablrm insanlık hali bnmde yoktu tabikide surda 15/20 gün olsn farkedyrm hemen dusa gryrm falan ama nereye kdr çözm olmalı inşllh dışardan detil kendmiz böyle geliyorzdr cnkü insan cekiniyor
mlkalken İncia nın doğal rol on unu öneririm kokunun keskinleşmesinin nedeni bebikler annelerini daha kolay tanıyabilmesi için ❣️
mlkalken Her annede olur duştan çıktıktan beş dakika sonrası bile kokunuzu hissedebilirsiniz .. Çok mükemmel ayarlanmış Rabbim ne kadar yüce