Alyaduru Zeynocemre ben iki gündür kullanmaya başladım kullandığım diğer d vitamini kabız yaptı buna geçtik bakalım nasıl olacak
ikos58 Zeynocemre 15 gunlukken d vıtamını ıcın dırek bununla basladık. İnfantum bizimkinin markası içinde ayrıca çinko var. Herhangi bir yan etkisini de görmedik
LiviyaDesor12345 Zeynocemre merhaba bnde bebegim dogdugu 15 gun sonra bu vitaminj kullanmayi basladik 7 aydr kullaniyoruz gunde 15 damla
ikos58 Zeynocemre benim oglum 2.5 aylık 1 damla verıyorum doktor oyle demıstı. Ama ıcerıgınde 1 pıpet verın dıyor ben vermıyırum
Zeynocemre Alyaduru günde 15 damla mı😯ben yeni baslıcam önce ki kullandıgım huzursuz etti şimdi Acd3 bakıcam dozunu bilmioum daha
Humus Bebegim 23 gunluk. Bunu onerdiler sadece d3 vitamini yerine . Kullananlar memnunmu 🤷🏻♀️ kucuk ya 15 cok uzerinde oyle yaziyorsa 🙄
Sewalss Doktorumuz bebeğimiz 15 günlük olduktan sonra kullanmamızı istemişti o nedenle 15 günlükten beri kullanıyoruz. 1 ay aşısı için sağlık ocağına gittiğimizde sağlık ocağındaki doktorumuz da aksatmadan kullanmamızı istedi. Eczacının önerdiği vita sanolu kullanıyorduk 0.5 ölçek olacak şekilde. İlacın içerisinde ölçeği var. Dün doktora gittiğimizde 1 yaşına kadar kullanmamız gerektiğini söyledi ve multitaps markayı önerdi. 3 gün 0.5 ölçek sonradan 1 ölçek olacak şekilde kullanabilirsiniz dedi.
Humus Alyaduru memnunmuydunuz. Sadece d vitamini olrakta war mis multivitamin mi alsam die dusunuyorum 🤷🏻♀️
Hafsaninannesi Bende bunu kullaniyordum dediginiz gibi gunde 15 damla ama icerigini muhendisoglu instagramdan arastirdiktan sonra degistirdim. Ocean vit d3 gectim.