Elifffinnnn111 10sare ay yok ben hala giremiyorum 🤷🏻♀️ en iyisi internetten alisveris yapıp tüm parayı bitirmek 😂
Tugceynr Elifffinnnn111 tam doğum paramın hesaba yatacağı gün sistem gitti para geldimi geldi gitti mi hiç haberim yok 😀 inşallah sistem düzelir çıldırmak üzereyiz yoksa
Metehanbeysmom Elifffinnnn111 Ana sistemde teknik bi sıkıntı olduğundan akbank tüm kanallarda işlem yapılmıyor diye biliyorum
Bella_Karsavuran Daha tık yok nasıl düzeldi ya. Kişiye özel düzelmiyor bu sistem herhalde düzelince herkeste düzelir yani..
Elifffinnnn111 Bella_Karsavuran ya ben gece bi ara girdim aslında aa duzelmis dedim hatta sabah gene gitmiş nasil oldu ben de anlamıyorum
Kahveliseker Elifffinnnn111 gecen hafta cuma uc tane atm den ne kartla ne qr kodla para cekemedim havaleyle baska bankadan cekmek zorunda kaldım. Sonrasinda girip bakmadim hiç. Kac kere denedim açılmıyor şu an. Yani bir sorun varsa şimdi olan birsey degil sanki.
Elifffinnnn111 Kahveliseker bilemiyorum ki ben en son pazar günü kullanmıştım normaldi hersey dunden beri gitti benimkide
Olric11 Elifffinnnn111 bende kullanamadım dün migrosta deniz bank çekti akbank eror verdi bende ufaktan tırstım 😅
Kahveliseker Elifffinnnn111 kac saat oldu valla deniyorum girilmiyor. Altın hesabım vardı orda. Biraz tedirginim😞
Elifffinnnn111 10sare kredi kartıda ona bağlı aslında limiti biraz yüksek o yuzden benim için sıkıntı büyük 😂
Marvegas Elifffinnnn111 eşimin hesabidnan 4 buçuk milyar gitti ya atm yuttu ve ulaşamıyoruz yalan oldu para
Elifffinnnn111 TheLatte 10sare Ummuscetinkaya Vanilya Bella_Karsavuran kizlar duzwlmis ben şuan giriş yapabiliyorum