Elifffinnnn111 Kizlar akbank hesabı kullanan var mı? Siber saldırı duzenlendigi söyleniyor doğruluk payı nedir acaba? Hesabıma da dunden beri giriş yapamıyorum zaten. Hem kredi kartım hemde banka kartım var akbanktan. Ufaktan bi tirsmaya basladim😂
Glysrcn Elifffinnnn111 eşim de kullanamadı mobil de kartı da müşteri hizmetleri de keza öyle. Genel bi sorun varmış . Onedio da bu konuyla alakalı başlık vardı bi bakın isterseniz
Elifffinnnn111 Minikpandailay kartı da mı kullanamiyorsunuz ben dünden beri hic alışveriş yapmadım da . Hesabıma giriş yapamıyorum bende
Merve Elifffinnnn111 babamda maaşını atm den çekememiş. İçeri girip çekmiş. Sistemlerde sıkıntı var demişler
Elifffinnnn111 Merve sistem olduğunu çok zannetmiyorum internette haberler dönüyor siber saldırı düzenlenmiş fidye istiyorlarmış diye 😂
Betulnur Elifffinnnn111 Şöyle bi açıklama yapılmış ama bilemiyrz tabii dogruluk payını Akbank’tan açıklama geldi. '‘Bugün bankamızın sistemlerinde yaşanan yavaşlama ve kesintilerin siber saldırı nedeniyle olduğuna dair kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamızda hiçbir güvenlik sorunu bulunmamaktadır. Problemin giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmaktadır. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.’'
melisitos Betulnur akbankta çalışan 2 arkadaşım var, hemen sordum. Saldırı falan yok sadece sistemi cokertmisler. Bi iki güne düzelir merak etmeyin.