Pamukprensess 4 aylıkken cinsiyet ne belli olur mu doktor kıza benziyor dedi ama net olarakta kız demedi
1ana1bebe Pamukprensess erkeklerde 3,5 aylikta belli oluyor genelde, erkeği kıza çeviren duydum kordondam dolayı ama kızı erkeğe çevirene hiç denk gelmedim acikcasi
tubaelif Pamukprensess 16 hafta oluyor 4 ay belli olur tabii pozisyonu müsaitse. Benm 3 aylıkken kıza benzetti emin değilim dedi 4 aylık en kesin erkek dedi
Emiryigit İki oğlum var büyük 5 aylıkken belli oldu ikinci oğlumda 3 buçuk aylikken ilk tahmin doğruda cikti
Pamukprensess tubaelif tam dört aylık değil aslında 10 gün filan var daha yinede belli olmazmıydı yani
tubaelif Pamukprensess olmayabilir. Bazı bebek hatta 20 haftaya kadar göstermez ya da ayrıntılı ultrason değişen de çok duydum. Bana 13 haftalık kız ama emin değilim dedi. 17 haftalık kesin erkek dedi bir geç dölenmeydi. Belki seninde öyledir
Pamukprensess biregesevdasi kesin demedi yani benzettim bacak arası boş deyince bende kararsız kaldım
biregesevdasi Pamukprensess erkeklerin daha erken belli oluyormuş zaten bizde direk bakınca erkek dedi ☺️
tubaelif Pamukprensess evet orada kesin oluyor genelde. Dr təcrübəsi ilə alkalı aslında çoğu 4 aylıkken Doğru biliyor
tubaelif Pamukprensess bizimki geç döllenme iş ultrason da da hep 1 hafta geriydi. O yüzden 17 də kəsin erkək dedi
Pamukprensess 2balkiz erkekten kıza döndüğü zamanlar oluyor yani kordonu görme ama kızdan erkeğe hiç duymadım
Pamukprensess biregesevdasi 2.5 aylıkken belli olan duymuştum yani 2. 5 aylıkken erkke deyip kesin erkek doğan
Pamukprensess tubaelif ayrıntılı ultrasonda mı kız olduğunu öğrendiniz ben mi yanlış anladım çok soruyum kusura bakmayın