dmlklc Efem123 kesinlikle bebe yağı. Bebe yağını sürün yıkamadan önce biraz bekleyin gerye dogru tarayın hepsi dökülüyo
minnosum25 Efem123 zeytinyağını sürün konak olan yere yarm saat yada bir saat bekletin yumuşasın tarakla tarayın yavaşça zaten kendiliğinden soyulur gelir taradkca sonra banyo yaptrn ,bir kaç kez banyodan önce yapn iyi gelir zamanla geçer ☺️
Sinem91 Efem123 Ben hiç birşey yapmadım. Bir kaç ay geçti. Sonra ince bir tarakla geriye doğru yavaş yavaş tarayarak temizledim. O şekilde temizlenmeseydi zeytinyağı ile deneyecektim fakat gerek kalmadı 🥰
Yusufali06 Efem123 şampuan hiç kullanmadım doktorda bnce alma faydası olmuyor zaten badem yağı ya da zeytinyağını banyodan 30 45 dk önce sür banyodan snrada geriye tara dedi. Söylediği gibi yaptım birkaç yıkamada gitti tüm konak yine arada çıkar gibi olunca hemen yağ sürüp banyodan snra tarıyorum geçiyor.
Barisin_Annesi Biz mustelanin konak önleyici şampuan ve esansı ile geçirdik ama hakiki zeytinyağı sürüp bekletip tarayinca da geçtiğini söyleyenler var. Ben denemedim
Lalins Zeytin yağı bire bir çozum.. bir pamuk veya tamponlan sürün bekletin sonra hafif memli tamponlan sildirin yikayin.. bunu bir kaç defa yapın