Atamom16 2lokum_moms günlerdir aklımdan çıkmıyor hele o baba bile denilemicek mahlukat benim bile içim parçalanırken insan evladına nasıl ölsün umrumda değil der aklım almıyor anlayamıyorum 😔
2lokum_moms mombeto lütfen arkadaşlar Arel bebek sımsıkı sarılıyo hayata bizde elimizden geleni yapalım bol bol paylaşalım vesile de olalım kurtulsun
2lokum_moms Birminikprensesannesi evet yapamadım ama sma lı bebeklere yardım postunda bi arkadaşımız linkini attı onu etiketleyeyim
2lokum_moms Atamom16 evet gercekten ama insan bile denilemeyecek mahluklarla aynı havayı soluyo olmamız bile üzüyo beni Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın tek isteğim Arelimiz iyilelsin
Winnithepooh Atamom16 babası ne demiş ben konuyu hiç bilmiyorum acikcasi öyle mi söylemiş şeref yoksunu
Miniknur Aklımızda kalan bi yardım vardı bu güzel bebek için yaptık umarım biran önce iyleşir. Allahım tüm bebekleri korusun
bgmgkc https://www.change.org/p/sa%C4%9Fl%C4%B1k-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-%C3%A7ok-ge%C3%A7-olmadan-yo%C4%9Fun-bak%C4%B1mdaki-sma-hastas%C4%B1-arel-bebe%C4%9Fi-ilac%C4%B1na-kavu%C5%9Ftural%C4%B1m?utm_content=cl_sharecopy_29746037_tr-TR%3A5&recruiter=206317441&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition