BaranOgur Merhaba ; 3 gündür 182′yi arıyorum fakat meşgul çalıyor. Gün içerisinde farklı saatlerde denememe rağmen tekrar aynı durumu yaşıyorum. Sizlerde aynı sorunla karşılaştınız mı merak ediyorum…
Beyziikoo BaranOgur Yaklaşık bir buçuk aydır öyle canım 182 hattı devamlı meşgule düşüyor. Mhrs üzerinden alıyorum bütün randevularımı 🤷🏻♀️
BaranOgur Laden E Randevu olarakta denedim. Talebiniz alınmıştır diye yazı çıkıyor. Sanırım Sayfa güncelleniyor 🙂
Begooo BaranOgur randevu bulamazsanız aradığınız polikliniğe talebiniz alınmıştır diye yazı o yüzden çıkar.size istediğiniz randevu çıkınca mesaj gelir. Mhrsde sorun yok ben de aldım çünkü randevu
Doga_sever Ayni sorunu yasiyorum 2 aydir dis randevusu almak icin ugrasiyorum hat dusuyor. Mhrs dende olmuyor
BaranOgur Doga_sever 2 ay uzun bir süre ; üzüldüm. Bayramada az bir vakit kaldı. İnşallah tatil girmeden alabiliriz.
BaranOgur Beyziikoo Bebeğim için almaya çalışıyorum. Hastaneye erken gidersem randevu alabilir miyim diye sorucam. Her yolu deniyorum 🤔
DaisyMom BaranOgur genellikle ay ortasina yakin zamanlarda yenileniyor randevular diye biliyorum.Ayda iki defa oluyor.
YoldasYilmaz BaranOgur çoğu bölüme randevuyu az açıyorlar ben 3 aydir göze randevu almaya çalışıyorum.cunju doktorları hep covid bölümüne transfer etmisler
BaranOgur YoldasYilmaz Bende Covid Aşı Randevuları yüzünden böyle oluyordur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Yasemin_06 BaranOgur sende iyi meşgul caliyomus açılma olabagi var ya ben napiyim daha çalmadan fit deyip kapanıyor ulaşana aşk olsun 🥴