berkusbalii Kizlar nolmus bu fiyatlara böyle 7 8 binden aşağı fiyat yok hiç biyerde. Yeni tesettüre girdim muhafazakar villa tatili istiyoruz. Ama aşırı pahalanmis geç kaldık sanırım rezervasyon için. Var mı daha uygun bı tatil öneriniz bana ?
Kk41 berkusbalii Uyguna tatil hayal oldu artık. Muhafazakar oteller de almış basını gidiyor aynı fiyatlarda. Muhafazakar olmayan yerler daha uygun :/
Seut berkusbalii 3 sene önce balayına Antalya Kaş da Umut villadan tuttmustuk. 4750 tlydi 1 hafta. Küçük ev kalmadığı için ellerinde 3 katlı triplex tutmustuk. Aşırı memnun kalmıştım. Dışarıdan hiç bir şekilde gözükmüyor. İstediğim gibi girdim çıktım havuza. Ve yatak çarşaf tertemizdi ev
berkusbalii Kk41 fiyat arttilir da bu kadar arttirilmaz ki 2 3 katına çıkmış heryer. Bize tatil yok o zaman haksızlık bu
Deletedmom5284 Canım aslında uygun bile bizde sanırsam 2 sene önce 6 bine kiralamıştık zamlanmıştır haliyle
berkusbalii Deletedmom5284 ay ne bileyim canım çok gibi geldi yemesi icmesi derken daha masraf çok olucak gibi. Otel daha iyi bı seçenek sanki
berkusbalii Seut memnun kalmanız ne güzel. Dışarıdan görünmüyor oluşu harika ama şuan fiyatlar tavan hayal oldu bize artık gitmek
berkusbalii Karas o fiyata olanlara villa demeye de şahit ister tabi. 2 kişi için çok geldi bana ama normali buymuş demek ki
MayneymisAltintop berkusbalii bir şeyin başına muhafazakar geliyorsa bilin ki kazıkta geliyordur. Maalesef giyim dahil her yerde böyle
berkusbalii MayneymisAltintop kesinlikle buna katiliyorum. Tesettür giysileri o kadar pahalı ki kapanınca anladım bende
17062019 berkusbalii Eşimin kuzenleri Kaş tan villa tuttular 1 haftalık 8 bin. Ama onlar 2 aile gidip bölüşecekler kardeş eşleriyle Dolayısıyla öyle uygun oluyor. Sizinki muhafazakar olduğu için tek Gideceksiniz oyuzden pahalıya geliyor.
Elifmoms berkusbalii abimle yengem yeni gitti saklıvilla 5 gün 5 bindi fiyatı. Çokta memnun kaldılar bi bakın instagramdan. Antalya kaşta
Aycarya berkusbalii sapanca oksijen bungalov evinde 3 günlük tatil 800 TL bende şimdi şans eseri buldum ama eşim asker olduğu için izni belli değil gidemiyoruz 😭 bahçesinde havuz var ayrıca
Cigdemino Aycarya Canım merhaba. Bahsettiğin yerle daha önce görüştüm, bir geceliği 1600tl. Ayrıca fiyat listesinde de kişi başı 800tl olarak geçiyor gecelik ücreti. Keşke 3 gün 800tl olsa koşa koşa giderim😄