Areninannesiii Kizlar travazol desitin hamazinc arko suruyorum ama gecmiyor altini acikta birakiyorum sicaklardan boynunun altida hep kizariyor varmi onerebilceginiz bi krem
Esila001 Areninannesiii canim benim kızımda çok pişik oluyordu artık kanamaya durmuştu bende ne de denediysem geçmedi en son bepanton ve silverdini karıştırıp sürdüm hem acısını aldı hem geçirdi bide fito krem canim bunlar benim kurtarıcım oldu ve okadar çok dikkat eden bi insanım ama pisikten çok çektik biz dene derim
Su1 Areninannesiii benim kızımda çok kötü olmuştu derisi soyulmuştu artık kan kırmızısı gibiydi sudocrem sadece onu sürdüm havalandırdım pamuk kullandım 3 güne geçti şükür
Kubrik5734 Areninannesiii bebek temizleme pamugunu ilik suds yika her sltini degistirdiginde bu sekilde ysp ve her seferinde zeytin ysgi sur. İki haftadir bixde cekiyoruz ve kasiniyorduda bu sekilde kizarikliklar szalmaya basladi
Kardelen2021 Areninannesiii ben banyodan sonra boynunun altına sarıkantoron sürdüm sabaha bişey kalmamıştı pişiğine sudocrem sürüyorum geçirmediği durumda sarıkantoron sürüyorum iyi geliyor
Areninannesiii Esila001 ya bende cok dikkat ediyorum aninda kirlendiginde degistiriyorum niye boyle oluyor anlamadim
Lalins Evde olduğunuz zaman her bezde yıkayın ılık suyla ve Laroche bebek kremi alın bir günde geçirir
Peekaboo Areninannesiii aktardan zeytinyağlı Kudret narı al. Onu sürün. Bizim çok kötü pismisti. Geceden sürdüm sabah tamamen iyilesmisti. Allahin mucizesi çok şifalı