AygulSina Maluk havalar isiniyor. Bebegim sut gibi beyaz gunese ciksa kavrulur yavrum. Bizimde bir gunes kremine ihtiyacimiz var siz neler kulaniyorsunuz yada kulanicaksiniz onerileriniz var mi?
Aybukealtintas AygulSina bende arastırma içerisindeyim suanda bu konuyu ne yazıkki piyasadaki neredeyse her marka kimyasal içerikli şuanda mustela ve ya badger almayı düşünüyorum ya da 2 sindende alıp memnuniyetime göre devam edeceğim sanırsam
AygulSina Aybukealtintas bakalim bakalim cocuk doktorumuzada sorucam ama o ta onumuzdeki ay randevum var 1 ay var tam ozamana kadar havarda iyice isinmis olur
Aybukealtintas AygulSina anladım, ben doktora böyle seyleri danısmıyorum çünkü ne yazıkki anlaştıkları markaları tavsiye ediyorlar, söylediklerini ancak araştırarak içeriğine bakarak alıyorm
AygulSina Papatyam Senammm bi bakik bende baska arkadaslsrda onerdi yukarda en cok bu yatti gibi aklima teşekkür ederim
AygulSina Aybukealtintas yeni bir dogal kimyasalsiz bir gunes kremi buldum https://www.google.com/search?q=attitude+little+one+günes+kremi&tbm=isch&ved=2ahUKEwiUjILPst_hAhUI_4UKHdpxChAQ2-cCegQIABAB&oq=attitude+little+one+günes+kremi&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...37560.40118..40471...0.0..0.106.943.10j1......0....1.........30i10.cjIixwuxvaM&ei=lXG7XNTtAoj-lwTa46mAAQ&bih=572&biw=360&client=ms-android-tmobile-de&prmd=insv&hl=de#imgrc=XQ6tZWR48IVllM linki koydum tirkiyede var mi bilmiyorum ama hic nir kimyasal madde yokmus doktorumada sorucam bunu ama paylasim dedim
AygulSina Karali kulamabilirdin diye dusunuyorum cunku benim bebegim 3 aylik ve sut gibi beyaz gunes kremi surmezsen kavrulur yavrum
Aybukealtintas AygulSina evet Türkiyede yok ne yazıkki ama yeterli katkısız olsun bulurum bir sekilde tesekkür ederim
AygulSina Aybukealtintas amazonda olabilir belki turkiyeye gonderim yapıyordu yada yurtdisinda yasayan akraban falan varsa getirte bilirsin