lgsya Bebeğinizin günde kaç kere burun temizliği yapıyorsunuz ? Sırıngayla temizleyenler kac ml kullanıyorsunuz bır deliğe acaba ben bir deliğe bes ml kullanıyorum cok mu oluyor yada azmı kullanmama ragmen sankı burnu acılmıyor gibi gelıyor bana
Msbebek lgsya ilk zamanlar hergun temizledim ama illaki açmıyor. Çok kusan bir bebek benim oğlum temizlesemde tıkalı. Şuan 4.5 aylık artık arada bir temizliyorum no.kadar sık değil iki üç günde bir ☺️
Msbebek lgsya Bizim doktorumuz ilk zamanlar şırınganin yarısı bir buruna diğeri öbür buruna demişti .. ben başta öyle yaptım sonra her burna bir şırınga
Ubera Bunu bende merak ediyorum doktor aspiratörle çekeceksen 2-3 damla burna damlat sonra Çek dedi. Fizyolojik serumla temizlerken de 2ml şeklinde burun deliklerine enjektörle sıkıyorum.
lgsya Ubera bende bır delığe 5 ml bır deliğe 5 ml acaba çok mu dıye düsünüyorum ama boyle yaparken bıle sanki hala tıkanık gıbı gelıyor 🤷🏼♀️
lgsya Msbebek aynen bende oyle yapıyordum 5 ml yarısı bır deliğe yarısı bir deliğe şimdi 5 ay 11 günlük oldu bes bes yapıyorum
Msbebek lgsya zararı yokmuş yani öyle demişti doktor bana da benim oğlan bağıra bağıra ağlıyo yaptırınca o yüzden çok yapamıyorum
lgsya Msbebek yaaa oğumda öyle şimdi artık iyice hareketlendı bebekken ne güzeldi😆 şimdi zar zor dıkkatını başka yere cekerek yapıyorum yoksa imkansiz