Aycahanim Kizlar izinden yeni geldik evde yogurt yok henuz mayalayamadim yayla corbasi yapicam hazir torku yoguttan bebegime yedirsem bir zarari olurmu 9 aylik bebegim
ikizbabymom Aycahanim katkı maddesi çok yoğurtta yapma bence dostun yoğurdunu yiunutmuştu annem kilerde 5 ay kalmış ağzını açtığımızda tertemizdi en ufak bişey olmamıştı o günden sonra ben bile yemedim hazır yoğurt
Olich Aycahanim Pınar organik yoğurt dışında pek almam bu durumda (hem tadı hem kıvamı ailecek hoşumuza gider), evde genel olarak ama ev yapımı doğal yoğurt yapıyorum.
1lina1anne Aycahanim yani ben bir kere verdim yogurdum mayalanmamisti bi sorun olmadi elzem bi durum sizinki bu seferlik verin isterseniz siz bilirsiniz tabi
Girlpower Aycahanim doktorumuz cam şişe günlük sütlerden mayalayabiliyorsak kendimizin mayalayabileceğini eğer mayalayamıyorsak marketteki hazır yoğurdu kullanmamız gerektiğini söylemişti açık süt ile yapılan yoğurtlardan daha sağlıklıymış :)
denizyagmurunannesi Sütaş baby mix tavsiye ederim bebeklere özel probiyotik hem de migrosta bulabilirsiniz