KA16 Feyzosunannesi kaç gün oldu hala düzelmedi? Akbank için çok büyük itibar kaybı millet açılsada paramızı ordan alıp hesabımımızı kapatsak diye bakıyor
Vanilya Feyzosunannesi Girilmiyor. Aksine bana 2 gündür mesaj geliyordu mesela limit yetersiz alışverişe diye. Ben akşam eşime sordum ben değilim dedi. Ona bakmak istiyorum açıkçası bende. Harcama mı yapıldı ne yapıldı diye.
Nrhytymnl Feyzosunannesi akbankin 4 milyon dolar zararı varmış hacklenmiş dün akşam gördüm. Bizde dün oraya para yatıracaktık iyiki yatırmamışız dedim onu gorunce
Kereminannesiii Nrhytymnl 30 trilyon olarak duydum bende. Hesapları da kontrol edemiyoruz tedirgin oldum.
Eylulunannesiiii Feyzosunannesi bi an önce düzelir umarım akbanka daha önce de yapılmıştı böyle bir siber saldırı.
PortakalliKahve Feyzosunannesi chrome üzerinden giriş yapılıyor. Bence fastle başka bankaya aktarın paranızı. Hacklendi muhtemelen
PortakalliKahve semaahmet chrome üzerinden girin telefondan ya da bilgisayardan. Başka hesabınıza paranızı transfer yapın
Nursma Feyzosunannesi kayınvalidem maaşını Akbank dan alıyor cumartesi gününden beri parasını cekemedi eşim en son gidip başka ATM den çekti. Baya sıkıntılı şuan.
BurcuKucuk Feyzosunannesi Bende de durum aynı. Kartlar, ATM’ler , çağrı merkezi, şubeler hepsi iptal. Ne bir işlem yapmak mümkün ne de çağrı merkezine ulaşmak