Feyzosunannesi Kizlar akbank kullanan varmi? Biz iki gundur islem yapamiyoruz, musteri hizmetleri acmiyor, bekleyen odemeler var kira var hicbisey yapamiyoruz mobil uygulama acilmiyo bile. Varmi bu durumla karsilasan?ne kadar surer acaba
AntiFilozof Feyzosunannesi akbank kullanıyorum dün rezil oldum dışarda bebekle nakitim yoktu hiçbiyerde kullanamadım kartı
Egelim Ben Akbank kullanmıyorum fakat hacklendiği konuşuluyor, eğer hesabınızda paranız varsa başka bankaya aktarmanızı öneririm.
Feyzosunannesi Egelim evet para var aktarmak istiyoruz ama uygulamaya girilmiyo atmde islem yapilmiyo kaldik oylece
Egelim Feyzosunannesi Mobil uygulamaya girilmiyor ama sabah bir arkadaşım paylaşmıştı, chrome tarayıcı dan, PC den vs giriş yapılabiliyormuş, bir deneyin siz de isterseniz.
Keremikonunannesi AntiFilozof Hadi yaaa😳 Ben de dünden beri mobil bankacılığa giremiyorum. Sildim tekrar yükledim yine olmadı ama kartın kullananılamaması ne demek 🤦♀️ Ne olmuş ki bu kadar 🤷♀️
Epifenomen-gkc Feyzosunannesi Akbank a siber saldırı yapılmış ve sistem çökmüş durumda düzeltilmeye çalışıyorlar
semaahmet Feyzosunannesi aynı durum kuzum bizde dün akşama bilmiyordum para yatırdım başka bankadan cekebilirsen cekicem onu birazdan
Feyzosunannesi semaahmet bende cekip baska biyere aktarmak istiyorum ama giris yapamiyorum ki cekeyim🤷♀️