squirtle Günaydın kızlar bugün 3-4 gibi dışarı çıkacağız oğlum 9 aylık yanıma ek gıda olarak ne alabilirim? Hava malum sıcak ne alırsam ekşimez bozulma olmaz
NaimeYilmaz squirtle Sebze yemeği alırdım ben genelde. Bakliyat ürünleri de bakteri yapıyor sıcakta o yuzden corba pek almazdım. Kabak yemeği yapıp içine biraz pirinç ekleyerek doyurucu bir öğün hazırlayabilirsiniz. Sıcakken kavanozlarsanoz bozulma riski olmaz. 🙏
Damalakkoo squirtle dün ebebekten termal çanta aldım 20 liraya sizde isterseniz bakın içerisine sebze vs koyup dışarıda yedirebilirsşnşz ben öyle yapacağım
Dn123 squirtle ben termal çanta aldim mesela geçen gün makarna ve yogurt götürdüm. Ondan önce termos yayla çorbası koymuştum köfte falan koydum. Kavanoza tatlısını koydum o şekilde
squirtle Damalakkoo aslında termal cantam var ama pek iyi değil sanırım philipsin eğer memnun kalırsanız yazarmısınız bnde sizinkinden alım
ecemm-6161 squirtle Evt canım irmikle meyveli veya pirinç unlu yapıyorum canım mesela elma armut pirinç unu veya kayısılı seftalilş muzlu
Dn123 squirtle valla istegelsin diye bir market alışveriş uygulaması varya ben ordan aldim yoğurtla eksimedi