hzrshbi Merhaba sevgili anneler, doğum parasına başvurmuştum 45 günü geçti hala edevlette ödeme aşamasında yazıyor bu yatmış demek mi oluyor acaba
Esilahanm1 hzrshbi e devlet arama bölümüne ptt kurum ödemeleri yazıp oradan takip edin ben dogum yardımı sayfasından baktigimda hep öyle yaziyor ama diger sayfada şu şu tarihler arasında gelip alabilirsiniz yaziyor
hzrshbi Dincer-Efe1 2 aya şurda ne kaldı bekleyip garantiye alabilirim boşa o kalabalığa girmemiş olurum 😂
Esilahanm1 hzrshbi yatsa da yatmasa da odeme aşamasında yazıyor canım bende de öyle yazıyordum gittim yatmamışti dediğim gibi ptt kururm odemelerinden bak
Esilahanm1 Ldy doğum yardımı başvurusu bizzat sgkdan yapılması gerekiyor internette öyle yazıyordu benim kızım dogdugunda eşim gidip yaptırmıştı ama yattigi zaman sadece sen gidip alabiliyorsun
Linafiliz hzrshbi edevlette ptt kurum odemeleri sayfasina bakin orda tarih aralari yaziyor yattiysa ordan takip edin diger sayfada hep odeme asamasinda yaziyor yattiysada
alerjikbebek hzrshbi çıkmış canım öyle yazdığına bakma sen git al ben doğumdan kısa zaman sonra aldım
Dilara_arici hzrshbi aradım yapmadılar aile sosyal güvenlikten başvurcaksınız dediler neyse olsun en azından siz telden halletmişsiniz