1bebekbiranne Herkese günaydın bugün bebislerinize neler yedirmeyi düşünüyorsunuz ve bebekleriniz kaç aylık biz 7. Ayikiza gireceğiz 10 gün sonra kahvaltıda bugün yumurta sarısı labne peyniri pekmez vermeyi düşünüyorum ama tam emin değilim hergun aynı seyleri yedirmek istemiyorum bugünkü menüleri yazalım birbirimize fikir olur
ilahiyatci_Mom 1bebekbiranne haşlanmıs yumurta sarısı , yoğurt, lor peyniri, zeytin bugünki kahvaltımız
ecemm-6161 1bebekbiranne yumurta kaşar peyniri beyaz peynir salatalık zeytin pekmez muhallebi muzlu yapıyorum yanına mamasını içiyor 😊
Dn123 1bebekbiranne benimki 19 bucuk qylik ama o zamanlarda yumurta haşlanmış lor peynir zeytin rende. Portakal suyu içiyordu. Birde yanına pekmezi yogurt
Hulyaemirasim Hergun degstrip vermeye calsyorum . Bazen tarhanali omlet yapyrm bazen haslama bazende tereyagnda kasarli yumurta , peynir,zeytin, bazen karisim veryrm yulaf muz findk gibi gbi 😊
ilahiyatci_Mom Linamommg hiç bi yerde denk gelmedm dokunacagına dair sıkıntıda yasamadık siz nerden duydunuz merak ettm sıkıntıysa vermeyeyim bende
ilahiyatci_Mom Linamommg iki aya yakındır yiyor hatta cok sevdiği tek sey diyebilirim bi sıkıntı yaşamadık