Hamzamderya kucukprensinannesi doktor 150 ver demişti buçuk buçuk çoğalt dedi yani 2 hafta sonra 5 buçuk ölçekte 165cc su koy dedi 4 saatte bir günde 5 biberon dedi sabah 6 da sonra 10 da sonra öğlen 2 akşam 6 ve son akşam 10 da ve yatis Deniyorum bakalım nolcak bi bitiriyo bi az bişey birakiyo biberonda
Hamzamderya Bu aylarda bebeğin midesi 150 ile 180 cc miş yanı su falanda veriyorum vitamin ilaç falan derken mide doluyo biberonun dibinde bazen birakiyo bazen bi damla bile kalmiyo anlamıyorum saati saatine veriyorum
Hamzamderya ozlemtuncay 4 saatte bir hangi saatlerde veriyosun doktorda bana 4 saatte bir günde 5kez ver dedi sabah 6 sabah 10 öğlen 2 akşam 6 ve son olarak akşam 10
ozlemtuncay Hamzamderya öyle bir düzenimiz yok bazen mama saati uykuya geliyor yarım saat 1 saat aksıyor ama genel de sabah 5 9 13 17 21 sonrasında da işte bazen 12 de bazen 1 de uyanıyor mama istiyor değişiyor
tubaelif Cananby benşmkş 4.5 aylık ama 4.aya bir kaç gün kala 3 ölçek yetmedi ağladı həp. O yüzden 120 içiyor 3 saate bir. Ama 90 da içebilir bazı bebek
kucukprensinannesi DOLANDIRICI normal canım fazla içmiyorsa zorlama zaten içsede kusar bi anlamı olmaz doyuyorsa sıkıntı yok