Kızlar çok kötüyüm hicbiseyden keyif alamıyorum hayatım o kadr dolamaçlı ki ne yapacagimi bilmiyorum şöyle söylim biz 6 kardeşiz 3 abim var 2 kız kardeşim büyük abim babamdir benim babamin yapmadığı babalığı yapmıştır halada yapar gel gelelim ki babama ve ortanca abime ikisi de bi baltaya sap olamamis insanlar bundan 4 ay önce dolandiriciliktan girdi içeri ortanca abim şimdi de babam eski sevgilisini tehtit etmiş 2 haftadir o içerde hic bisey yapmadık haliyle annemle hala evliler annemi kac kere aldatti etti biz kucukken hep döverdi sokaga atardi iyi bir gecmisimiz yok babamla işte gecen mektup yollamış abime kadina ne istiyosaniz verin yapin beni kurtarin burdan die o kadr bencil bi insan ki kendinden baska kimseyi düşünmez annek boşanma davası açtı bu zamna kadr onunla evli kalmasi bile mucize büyük abim artik sürekli evdeki sorunlardan dolayi kendi yolunu cizemiyo evlenmek istiyo evlenemio yuva kurmaya korkuyo o kadr cikmazdayim ki nasıl davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum bu arada allah razi olsun eşimden cok iyi insandir merhametlidir kızım var benimde kızıma mükemmel bir baba o kadr mutlu oluyorum ki kızımla ilgilenince dolu dolu büyüsün baba sevgisiyle istiyorum 🌹