Sureyyabyt Kızlar bebeğim bu gece bu kaçıncı oluyor saymadım ağlayarak uyanıyor rüya mı görüyor ne oluyor anlamadım hasta mı atak mı ateşine baktım yok diş mi çıkarıyor off hiç anlamıyorum uykuda hiç aglamazdi benim çocuğum
irva Sureyyabyt 8 beni de perişan edecek gibi gözüküyor.Aşırı huysuz diş de cabası.Uykuya direnmeye başladı çok mızmız.
Emine_Asaf Sureyyabyt maalesef 10 gündür bende perişanım uykusuzluktan 10 dakikaya bir ağlayarak uyanıyor yatağına koymadan ağlamaya başlıyor çoğu Zaman 🤦Allah yar ve yardımcimiz olsun bir an önce düzelir inşallah.
asyannesi Evet var 8.ayda atak. Benim kızım günlerce göğsümde uyudu geceleri. Milyon defa uyandırdı göğsümde koynumda uyurdu. Ben oturur pozisyonda uyuturdum göğsümde. Biraz sabır geçiyor merek etmeyin.
asyannesi Sureyyabyt evet ağlayarak uyandırdı sürekli emmek isterdi. Emzirin bol bol temas kurun size ihtiyacı var bu atak dönemlerinde. Çok zor çok yıpratıcı bir süreç ama size ihtiyacı olduğunu düşünün ve sabredin🙏
Masalll06 1 haftadır uyku düzeni berbat 4. Ay atağını aratmıyor. Sürekli mızmız odadan çıktığım an ağlıyor iştahı da azaldı. Diş mi atak mı bende çözemiyorum 😞 umarım bir an önce düzelir uykusuzluktan ölüyorum günlerdir