Gizem0650 Yatarak emzirip uyutmayi nasil biraktira bilirim yardimci olurmusunjz artik gına geldi sahte memede tutmuo gecede 2 3 kere kalkio gogusumu alip hemn uykuya daliyo
saripasaninannesi Gizem0650 susuyo olanilir mi canim ? Yaninda bi su bulundur. Uyaninca suyunu icir kendi kendine uyur gene. Memede rahatlamsindan ziyade buda olabilir
1lina1anne Gizem0650 aliskNlik o baska bisey degil 15 ayligiz ayniyiz dr hemen memeyi kes dedi onunla ugrasiyorum dunden beri
Fatma13_ Aynı durumdayım, resmen kontrol ediyor yanındamıyım diye uykuya devam sonra. 4. Aya gireceğiz. Benim de çözüme ihtiyacım var. Eylül de okula başlayacağım bakıcı ve babası ile hiç uyumayacak diye korkuyorum
Gizem0650 Fatma13_ birlikte uyumak akil isi degil 1 sene olucak esimle yanyana uyumuyoruz oglum besikte yatmayi sevmedi yanima alisti keske zamani geri alabilsem hic yatirmam yanimda
Fatma13_ Gizem0650 o kadar diyorsunuz 😳 yanımda uyuttuğuma pişman olmak istemiyorum ama… Yatağına alıştırmaya çalışcam ama zor
Fatma13_ Gizem0650 ilk 2 ay yatağında yatırdım 3. Ay noldu bilmiyorum yanımda yatıyor. Ben de Bi değişikmişim 😂🤣😂🤣