aleyyy Banumeva bence erken değil benim etrafımda 40 I çıktıktan sonra kestiren çok kişi oldu benim kızım da yarın 3 aylık olucak ama şahsen ben kestirmeyi düşünmüyorum
bidibidibidi Banumeva 7 günlükken kestirmiştim. Çılgınca bir fikir biliyorum. Zaten çok saçı yoktu. Şimdi de pek yok gerçi
Banumeva aleyyy Biz biraz kel sayılırız 😊 Kızım var ama pembe giydirmeme rağmen herkes erkek sanıyo ensesine yakın bi yerde hiç yok..
Banumeva bidibidibidi Bizimde enseye yakın bi yerde kellik var ön tarafta da iki taraf yeni çıkmaya başlıyo düzelir mi acaba 😂 çok komik duruyo herkes erkeğe benzetiyo yavrumuu 🥺😊
aleyyy Banumeva çıkar merak etme şey bide ya ben bir kaç video izledim saçın gür büyümesi vs saçı kazıtmakla alakası yokmuş tamamen saç yapısıyla alakalıymış benimde saçımı hiç kesmemişler saçım gayet gür
gzmshn00 Ben kızımın saclarini 3 aylikta kestirdim çok seyrekti Ama şimdi maşallah gurlesti ve kalinlasti kestirmenizi tavsiye ederim
Banumeva aleyyy hiç kesmekte istemiyorum bebeklik saçıyla büyüsün istiyorum ama bi ümit diyerek 😁 bende duymustum onu.