Nilaz Kızlar 25 günlük bebeğim var dünden beri sürekli meme istiyor uyuyor yatağına alınca ağlamaya başlıyor sürekli emmek istiyor sizce neden böyle başına gelen varmı tavsiye verin
Arasinannesiiiiii Nilaz canım sütün az geliyordur yada doyurmuyordur yetmiyor da olabilir doyamadığı için emmek istiyor sürekli büyük ihtimalle benim de öyleydi mama + meme olarak devam etmeye basladım
Arasinannesiiiiii Nilaz bir de memede yoruluyor doyamadan uykuya dalıyor uyumasına izin verme ayaklarını gıdıkla uyandır emerken güzelce emsin doysun öyle yap canım bi 10 dk emsin uyumasın
Yenidennn Nilaz henüz bebeğiniz çok küçük, sizin kokunuza yanınızda olmasına ihtiyacı var bu yüzden sizden ayrılmak istemiyor. Sütünüzün geldiğine, bebeğinizin doyduguna, gazının çıkmasına dikkat edin. Daha sonra sarılıp uyuyun misss💕
Yeniaanne Nilaz anneye yakın olmak istiyor benim kş bir saat emerdi daha da isterdi kilo alımı iyiyse çişli bez sayısı emsin bol bol emzirin
Nilaz Arasinannesiiiiii canım sütüm yeterli hatta bazet göğüslerimden taşıyor ama evet emerken hemen uyuya kalıyor
Zey6 İlk 30 gün günün her anını böyle geçirdik wc ye yemeğe bile gidemediğim oluyordu. Normal yani geçiyor bir şekilde keyfini çıkarın sonra belkide hayatımız boyunca bebemiz bu kadar bizle yapışık olmak istemeyecek