selinedirne Kızlar bebem 7 aylık 2 hafta önce alt iki diş çıktı herşeyi yiyen bebem ne mama yiyiyor ne başka bişey önerisi olan varımı acaba bu dönemde neler yaptınız ?
Emirin_Annesi10 selinedirne benimkide 9aylık olacak 2.5 aydır bsy yemiyordu 2 hfta önce diş patlattı simdi 2.ye uğraşıyor gönlü isterse meyve salatalık vs yiyor birer ikişer. Yemek vs yemiyor sürekli emmek istiyor. İnşllah geçici bir süreçtir. Sindi kaldı çocugum 😒
Mariposa selinedirne normal iştahsız olması, benim kızımda o dönemler öyleydi, ben kemikli et kaynatıp veriyordum eline , hem kemiği ısırıyordu dişleri kasindigi icin hem de o arada da et yemiş oluyordu ☺️ Anne gözetiminde tabi…
Sirius-10 Emirin_Annesi10 benimki de şuan 2. Dişini çıkarmak üzere yaklaşık bir aydır aşırı iştahsız önceden her şeyi yiyen bi bebekti şimdi özellikle pütürlü şeyleri sürekli tükürüyor :( çok üzülüyorum sıcaklarla beraber kilo vermeye de başladı
selinedirne Mariposa Sonraki dönemde nasıl ilerlediniz mesela diğer dişleri patlarkende aynı iştahsızlığı ve huzursuzluğu yaşadınızmı ?
Mariposa selinedirne her dişi sorunlu bir dönemdi. Bir çoğunu 1 yaşından sonra çıkarttı, büyüdü kolAy çıkarır diye düşündüm ama yok, iştahsızlık, gece sık uyanma hepsini yaşadık. Bir süre sonra geçiyor ama . Diş patlayana kadar sıkıntısı
Zeynada Mariposa uykuya direnme ve çığlık çığlığa ağlamada var mı peki? Suan 9,5aylık ve kıyameti kopartıyor delirmek üzereyiz
selinedirne Mariposa Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için. Bebişide öpün yerime uykum onun olsun . İyi uykular 😍😍
Mariposa selinedirne eheh ☺️ Teşekkür ederiz , size de iyi geceler bebisinize de Allah kolaylık versin pitir pitir rahatça çıkarsın dişlerini 🌱 bir de aklıma gelmişken havalar çok sıcak bence evde meyveli yoğurttan dondurma yapıp onu da eline verebilirsiniz hem dişlerinin agrisini alır hem de o ara vitamin almış olur.