Cagnar Bu post kilo vermek isteyenlere veya verme sürecinde olanlara destek postu olsun kimler ne kadar vermek istiyor , kimler ne kadar verdi hadi birbirimize destek olalım Ben 10 kilo verdim 20 kg daha vermek istiyorum
Cagnar Enderefeninannesi ben sezgisel yeme ile verdim gerçekten aç hissettiğimde yedim yasak koymadım porsiyon kontrolü yaptım sadece birde hareketimi arttırdım
Mavi5253 Cagnar hamileliğimden önce diyetisyen yardımıyla 15 kiloya yakın vermiştim sonra hamile kaldım ama yapamıyorum ya şimdi olmuyo 😭
Ozgefath44 Yldz3 nasıl verdin canım ya emzirme döneminde mi verdin ben de doğum kilolarımın hepsini verdim suan 64 kiloyum boyum 1.60 55 kiloya gelmek istiyorum emzirdiğim için nasıl yapabilirim neler yiyip içebilirim bilmiyorm 😘☺️
Betyun Mavi5253 evet var . Mesaj atmak istediğiniz kişinin profiline girin . Sağ üstte üç nokta var ordan özel mesajlaşma başlatabilirsiniz . Hatta durun ben size atayım mesaj 🤪🤪
Yrnasl Cagnar 2 bucuk aylık bebeğim var aslında kilom çok yok 60 kgyim ama kocaman bir göbüşüm var bi 5 kg varsem yeterli
Cagnar Bu posttan yazabiliriz günlük spor yaptım, bu gün hiç atıştırmadım, bu gün şunları yaptım , bunlar çok iyi geldi , bu egzersizi yaptım vs paylaşıp birbirimize de motivasyon sağlayabiliriz