Bilgedefne14 Kızlar sağlık ocağı damla değiştirmiş bu ay da bu Damla’yı verdiler bize ama siZce nasıl aranızda bu Damla’yı kullananlar var mı
Arzuayse Bilgedefne14 evet buay verdoler banada henuz kullanmadim kabiz yapsr die korkuyorum kulanmya
Thesra Bilgedefne14 Kabızlık yapma ihtimali olan bir damla deneyerek ne olucağını bilebilirsiniz anca 🤷🏽♀️
Pamugumoglummm Bilgedefne14 ben kullandim ve direk cope attim canm,2.kez kullandktan snra darkettim aşırı gaz yapti oglum aglamktan helak oldu hastnye gotrfum 3 aydr gaz problemi olmayan bebegn karni gaz dolmus birakrim şuan iyiz cok şükür
Bilgedefne14 Arzuayse bana da verdiler kan ilacı ile verdim fakat kan ilacından mı oldu acaba kakasında kırmızı lekelenmeler oluştu ilk kez böyle oldu korktum bende
Arzuayse Bilgedefne14 ben welcare kullaniyorum icinde bha varmis saglik ocaginin verdiginin zararliymis yani
Pamugumoglummm Bilgedefne14 bize ilk once doktorumuz devit 3 vermisti ilk sise bitince saglk ocagndan monovit verdiler gaz yapinca geri devit 3e döndüm canm gayet iyi skntimz yok