Kelebekk2 3,5 aylık bebeğimin ağzında baya büyük boyda aft ( ağız yarası) çıkmış neden olur nasıl geçer bilginiz varmı bazen bizlerde çıkıyor küçücük dayanamıyoruz bebeğimdeki aşırı büyük çığlık ata ata ağlıyor emmiyor mama içemiyor 😫😞
Egemenin_Annesi Kelebekk2 ay yavrum kiyamam ya o ne beter bir acidir iyi bilirim Allahim sifa versin. Bir doktoruna soeun bence belki bebekler icin ilac vardir
Kelebekk2 Egemenin_Annesi Allah razı olsun şimdi acilden geldik ilaç verdi ama bebek olduğu için ağZını zor açıp sürüyorum resmen gözün tamamı kadar büyük bir yara çığlıklarla hep yavrum 😞
[silindi] Benim kizimdada oldu 6 aylikken. Aftoral diye bir fis fis verdi doktor. O donem yeme icme reddi yasadik tamamen. Inanilmaz zor bi surec su an 8 aylik yine tekrarladi. Bağışıklığı zayif sanırım tahlil yapacagiz dedi bu hafta.
Kelebekk2 [silindi] benim kızımda mama ve meme reddi yaptı mamayı zorla vermeye çalışıyorum ama meme aşırı zorçığlık atıyor nekadar zor bir durummuş bu acısını bilirsiniz biz büyükler dayanamıyoruz 😞
[silindi] Kelebekk2 Ben kaşık yada bardakla mama icirmeye çalışmıştım. Bardakla icmek hoşuna gitmişti. Birde oyle deneyin isterseniz. Ateşte yapti bizde azda olsa allah yardımcınız olsun zorlu bir süreç. Ben karbonatli su hazırlayıp bir mendille agzinida silmeye çalışıyorum o da iyi geliyor. Birde adacayi demleyip onun suyuyla silmeye çalışın sifa olsun insallah 🙏🙏
Kelebekk2 [silindi] teşekkür ederim denerim ama artık ağlamaktan sesleri kısıldı kulağına vurdu iltihap yapmış jel sürüyorum ona bile bağrıyo karbonatlı su dahada bağırtır diye korktum 😟 rabbim kimsenin evladına ağrı acı vermesin