tasyan ya aslında o doymama değil, saatlerce memede durdugu olurdu, karbı tok da olsa durur bebekler. Sürekli emmek istemesi aclıktan degil emin olun. Ve süt anlık üretilen bir hormon salgısı, depolanmıyor, memede süt kanallarında kalanları biriken süt gibi düsünüyorsunuz ama süt birikmez. Size tavsiyem gün içinde aktif emzirin ve emzirme sonraları her iki memenizi el veya pompa yardımıyla tam bosaltım yapın o cıkan sütleri biriktirin ve mama yerine o sütlerden verebilirsiniz. Sürekli memede durması sizi ilk basta yorar ama sonra alısıyor insan. 32 aylık hala emziriyorum, kendinize güvenin her mama verişinizde bir arz talep dengesini daha eksiltmiş oluyorsunuz. ( süt arz talep dengesiyle üretilir yani bebek ne kadar sık emerse beyin süt üretmem lazım diyerek süt ğretir, bu ritme alısır ve bebegin ayına göre süt üretimi yapar. kg ve gelişim takibi yapılarak mama bıraktırabilirsiniz. gaz konusuna gelince evet medela gaz yaptı ama evde dr browns vardı onun gaz yapmama aparatına ragmen o da yaptı. biberon emzik emmek ile anne memesini emmek cok farklı. ben tomrisin emzirme notları ile instagramda izmiremzirmedanismani Seda hanımın postlarını okuyarak mamayı bıraktırdım, emzirmeyi ve emzirmeyi neler etkiler, meme ic dokumuz nasıl gibi bir sürü bilgiyi ögrenince emzirme daha kolaylastı. bol su, saglıklı beslenme, uyku, sakin ve şefkatli ( hem kendinize hem bebeğinize) olmak, gün içinde bol gulmek size iyi gelecektir. sevgiyle büyütün.💐