Annelinka1 Kabız oldu üç dört gündür yarım yarım az az yapıyor kuru yapıyor önceden duphalac kullandık lakin çok şekerli başka öneriniz var mı şekersiz olucak tarzda yarın alıp kullansam
kubosunatlasi Annelinka1 duphalak kullanın muhakkak çok değil zaten 10 günde çözüyor ve enterogermina prebiyotik alın tek tavsiyemdir öyle güzel düzenledi ki iştah durumunda da çok işimize yaradı oğlum 22 aylıktı ağlaya ağlaya yapardı şimdi maşallah diyeyim düzeldi
Gin Annelinka1 o şurubu sevdiği bir içeceğe karıştırarak vermeyi denediniz mi? Alternatif bir başka şurup daha kullanmıştık ama o da aynı şekilde aşırı tatlıydı.
Bulutyumurta Annelinka1 yani baya büyükmüş kayısıda verebilirsiziniz ben suan hergün bir kayısı veriyorum rahat yapıyor
kubosunatlasi Annelinka1 evet kids yaş aralığı açıklamalarda var 10 yaştan başlayan ve 3 yaştan başlayan olarak ben trendyoldan aldım isterseniz link bırakabilirim 3 yaş olmasına dikkat edin gerçekten çok etkili 20 Li olarak alın
Eymnzynp Benim bebeğimde iki aylık on günde bir oaavman ile kaka yapıyor cerraha da gittik bir sıkıntı yok dedi varmı başına gelen
Annelinka1 Eymnzynp bizim de küçükken. Bu aylarda vardı ve doktor makat darlığı demişti sonradan açıldı kendi kendine makata alet koyup açacağız denmişti yaptırmadık
kubosunatlasi Annelinka1 yanlış yazmışım pardon 2 yaştan sorun olmaz merak etmeyin benim hatam :) alırken açıklamaya bakın yalnız