Anakralice48 Merhaba kızlar bebegim 25 günlük benim bugün 4 5 defa yaptı kakasını normal mi çok mu acaba mamayla besleniyor sarı renkte kakası normal ama ishal falanda değil
Floridian Anakralice48 ishal vs yoksa cok normal benimkinin ilk zamanlarinda her bezi nerdeyse hep kakaliydi.
Paradiseeeee Anakralice48 tabikide normal cnm bizim gibi katı nasıl yapsın hep cıvık olur korkma içim rahat olsun doktorunuza danışınız gene içiniz rahat olsun iyice
Meltembd Hapşırırken bile kaka yapıyorlar ilk zamanlar hiç kakasız bez almazdım altından ve katı olmaması gerekıyo zaten ☺️
Anakralice48 Meltembd çok sağolun çocuk doktorumuza yazdım anne sütü alan bebekte öyle olur yazmış anne sütü almiyo dedim ultrason için geldiğinizde kaka tahlili de yaparız demiş bı sorun mu var dedim olmaz renk normal diyo aklım karıştı korktum
Anakralice48 Paradiseeeee danıştım az önce normal anne sütü alan bebeklerin böyle olur dedi anne sütü almiyo dedim haftaya geldiğinizde kaka tahlili de yaparız dedi bı sorun mu var dedim olmaz renk normal diyo bişey anlamadım
Paradiseeeee Anakralice48 bencede sorun yok ama mama da alsa anne sütü de alsa cıvık olur katı olmaz çok minikler daha