Yeniaanne Aysegulmina bizde iki aylığız memeyi bırakmak istemiyor sizde de var mı bu tarz şeyler boşalan meme bile bazen dolmadan istediği oluyor
Gzmkr 1 ayda 500-600 gr. Alması yeterli diye biliyorum. Aylık kontrolünde doktor soyleyecektir zaten.
Henakiz Bu şekilde günde ortalama 23gr almış, bu şekilde gitse 1 ayda yaklaşık 690gr almış olacak ki bu hiç de az değil. Ayda minimum 500gr alması yeterli. ☺️
Aysegulmina Henakiz evet oyle oluyor ıns oyle gider böyle etrafta tombul bebek görünce bnmki zayif geliyor gözüme 3100 doğdu ilk ay 4200 2.ay 5kilo ydu bugün kalça testine götürdüm bakti doktor çok iyi dedi simdide 5300 olmuş iste
Aysegulmina Yeniaanne hemde nasıl dışarı çıkamıyorum sürekli meme istiyor çok bunaldim artık bugün dışarı ciktim ciktigimla geldigim bir oldu agliyor bebek arabasinda uyumuyo bide
Aysegulmina Yeniaanne tekrar dolmasini beklememek gerekirmis memede süt bitmez bebek çektikçe gelir bnmkide aman aman değil işte normal ne zayıf ne kilolu goren zayıf diyor doktorda çok iyi diyor