Kir_papatyasiii Perde alicam Trendyol da baya indirimde şuan ama olcemiyorum net sadece iki buçuk santim ve bir digeride 3 buçuk olduğunu biliyorum yardımcı olur musunuz 🤲
UraSsmom Kir_papatyasiii 2.5 m - 250 cm cnm sipariş verirken pile sıklığını seçiyosun sadece sonuç olarak dikilmiş hali 250 cnm oluyor
Kir_papatyasiii Deletedmom5284 Ne gibi😃 gerçekten bilmiyordum 3 buçuk cm yani perde hesabından anlamam ki
sarpinko boy mu soruyosunuz en mi? boy genelde yapilrda standart olur 2.5metre veya 2,8metre. eni onemli
sarpinko Kir_papatyasiii anladim canm gorsel olarak atsan belki yardimci oluruz ama pencerenide gormek lazim
Kir_papatyasiii Arkadaşlar komik bı durum göremiyorum ortada.😊 Perde hesabından anlamıyorum insanca burda size danıştım sizde insanca cewapladiniz dalgaya gerek yok yani👌
Deletedmom5284 Kir_papatyasiii boşver 🤷🏻♀️ post açarken böyle şeyleri göze almalıyız her kesimden insan var
Kir_papatyasiii Deletedmom5284 Ne diyeyim 😊🙏 emini metreyle kendim nasıl olcucem perde baya indirimde ve çok şık bı perdecok aklim kaldı😂