Klymeneninatlasi Merhaba anneler 29 günlük bebeğim var ve yaşadığım yer çok sıcak internetten araştırdım ama bu işlerden anlamam bebek için hangi klima daha uygun siz neler kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Minik1Ege Klymeneninatlasi 18bin btu luk klima işini görür baya marka farketmez 😊 benim yaşadığım yer de çok sıcak 7-24 klima ile duruyor mecburen temiz hava alsın diye arada balkona çıkarıyorum 🤷🏼♀️
AysunKerem Klymeneninatlasi 5 aylık oğlum var. Denizli’de yaşıyoruz. Yatak odamıza uygun olduğu için Vestel aldım. İnverter (yani odanın havasını kendisi temizliyor) benim için uyku modu olması önemliydi. 26 derecede uyku moduna alıyorum kapı açık yatıyoruz. Bir de klima direk tavana üflüyor bize gelmiyor. Çok memnunum Allah’a şükür hasta olmadık
Yamanikomm Klymeneninatlasi bizdede york marka var canim ama mitsubishi cok iyiymis oyle duymustuk benim evimde var.pldugu icin degistirmedim ama onermem fazla bir modu yok
Nhlady Klymeneninatlasi Bende Mersinde kaliyorum salonda oldugumuzda yatak odasindakini aciyorum 12′lik yatak odasindaki bebis icin iyi oluyor serin salondada yatak odasindakide baymak elegant plus cok iyi elektrigide cok degil
Klymeneninatlasi Nhlady tek ama büyük taktırmak istiyorum az elektrikrik çeksin istiyorum havayı kurutmasa iyi olur bakayım sizin dediğinizede teşekkürler ☺️
busrasilra14 Klymeneninatlasi klimayi odanin metrekaresine gore almalisin canim. Esin anlar o islerden bence. 25 derecede bebegine vurmucak sekilde calistirabilirisj bu sicaklarda isilik olmalarindan uyuyamamalaeindan ve devamli terlemelerindense klima calissin
[silindi] Klymeneninatlasi airfel kullanıyoruz tavana doğru üflüyor 30 da açıyorum gece boyunca bebeğimle ben öyle uyuyoruz . Yatağımız klimanın tam altında oraya hava vurmuyor . Ne sıcak ne soğuk oluyor üstümüze bi şey örtmüyoruz