oyaacool Yelda35 çeşmeye beklerim bu postun şerefine bir şişe şampanya patlatalım e oda köpüklü şarap sonuçta 🍾🍾🍾 💃
Polikistikannee Yelda35 Bende alkol kullanan biri değilim ama en azından bilgim var içene de karışmıyorum herkes haddini bilse keske
Yelda35 Polikistikannee keşke canım herkes haram yememiş gibi gıybet yapmamış gibi gelmiş eliştiriyor kime ne mesela? Demi ben soru sormuşum içmemelimiyim dememişim
Yelda35 Polikistikannee valla günaha soktular bir sigara yaktım 😂 akşamsa şarap içeceğim sarhoş desinler
Yelda35 Bu arada ayyaş değilim, sarhoş gezmem ki istersem gezebilirim başımda eşim var önce gıybetten vazgeçin tatlı kızlar şarap sigara şurda kalsın 🧚🏻♀️🤌🏻
polhymnie 2yavru1anaaa bir fikrim yok ben kendimi çok oğluma adadım 19 aylık olduğu halde bırakın alkolü (ki daha tüketmedim) kahve içerken bile iki kere düşünüyorum belki benim evhamlı halim ve oğluma yansımasını kastetmiş olabilir ancak ara sıra alınan alkolün bebeğe bir zararı olmadığını söylüyor araştırmalar ☺️
Rytrz Deletedmom896 Cevap verirken bile onun kullandığı kelimedense daha kibar bir kelime kullanmanız bile utanmasına sebep olmalı
Rytrz Ay bi de belirtmeden geçemeyeceğim alkol meyvelerde de var. Hatta vücudunuzda kendiliğinden alkol bulunuyor 🤷🏻♀️
Hestia Rytrz Ya bunu ben yeni yasadim daha farklı tür bı kavun almışız belki adını bilen vardır ben bilmiyorum ama kavun sanki üzerine alkol dökülmüş gibiydi meğer o tür kavunlarda fazla alkol bulunuyormuş yeni öğrendim