Yelda35 Kızlar oğlum 10 aylık ve sadece uyumak için emiyor beni zaten sütüm çok az ancak geceden sabaha kadar doyacak şekilde oluyor sütüm. Sorun şu bir kadeh şarap içsem sorun olur mu? Kullanan oldu mu ? Mama yiyor genelde oğlum
JackDaniels Yelda35 doktorlar 2 bira veya 2 kadeh şarapta sakınca görmüyorlar. Daha fazlasını içeceksen sağıp dökmelisin🙏🏻 Gebelikte bile içilebiliyor
PortakalliKahve Yelda35 şarap içilebiliyor. Bende bebeğim küçükken bir kadeh içmiştim. Bildiğim kadarıyla iki kadehten sonrası süte geçiyor
Yelda35 Cocuklarim35 bende öyle ama belki içen veya içtikten sonra birşey olmuş olabilen biri vardır diye düşündüm
Nilara Melisbugi bende 😂😂 emzirirken de ictim bi sey olmadi. Hatta ben yarim bira iciyordum sut yapsin diye. Kopek gibi sarhos gezdim demiyorum linclemeye gelmeyin bi kadeh sarap yarim biradan bahsediyoruz
Minis Olmaz diye düşünüyorum kızım uyuduktan sonra bende tüketiyorum bazen şarap değil ama bira. Zaten 4 5 saat uyanmıyor o sürede temizlendiğini düşünüyorum kendimce
Sarikedim JackDaniels bebeğinde alerji olan anneler aylarca yillarca diyet yapıyor. Anne emzirirken eser miktarda dokunan besini tuketse bile bebeği etkiliyorken sutten temizlenmesi 15 gün deniyorken 2 kadehe kadar etkilemiyor diye nasıl önerebiliyor doktorlar aklım almıyor. Yediğimiz içtiğimiz herşey tabiki etkiliyor bebekleri. Iç rahatlatma 4 5 saat sonra temizleniyor denmesi başka birşey degil
Rytrz Deletedmom896 Sağıp dökmek önerilmiyor. Anne sütünü hiçbir koşulda dökmek önerilmiyor. 3 saatte zaten o şarap atılıyor sütten.
Yamanikomm Yelda35 olmuyor canim bende bu hafta icecegim.cok az emiyor benimictikten sonra ,2 saat emzirmemen.kafi🌸
Hestia Ben emzirmiyorum ama arkadaşım var iki kadehten sorun olmadığını söylemiş doktoru içiyoruz birlikte bı iki kadeh sağım da yapmıyor bir sorun yasamadi diye biliyorum 😊