Mom7262 Selam kızlar başlıkta yazdığı üzere aşımı oldum ilk önce Rabbime güvendim sığındım sonra da aşıya 🙏 şuan kolum da sizi var umarım yan etkilerini falza yaşamam 🥰 sizlerde oldunuz mu yan etkilerini yaşadınız mı ?
Aysenes Mom7262 biontech oldum hic bir yan etkisi yaşamadım yarında 2. Dozum var bakalım hayırlısı olsun..
Serobaskan Mom7262 gecmiş olsun canım bende geçen hafta oldum hafif bir kol ağrım oldu başka yan etkisi olmadı 😍 1.5 ay sonrada ikinciyi olucam 💕
GoGirl Serobaskan covid gecirmistiniz siz degil mi oyle hatirliyorum ben de gecirdim 2. Asi randevulari iptal oldu e nabiz da 2. Ası yerine gecirilmis covid bilgisi eklendi
Serobaskan GoGirl evet canım hamile iken geçirmiştim. Geçirenler tek doz mu oluyor ? Benim durum şöyle annemler oldu bende oldum ama sadece onlara test yapıldı bende aynı evde olduğum için beraber karantinada kaldım yani sistemde testim pozitif değil sanırım bu yüzden ikinciyi olucam
Vanilya Mom7262 Kolda ağrı ilk gün yaşadım başka bişey yaşamadım canım. 13 ünde 2. Doz olucam inşallah
GoGirl Serobaskan o zaman olursunuz evet benim de esimin pozitif testi yok ama daha sonra antikor yaptirmisti gecirmisti ona da aşı var covid pozitif olanlara tek doz
Serobaskan GoGirl evet baktım şimdi ben alabiliyorum ikinci randevuyu ama annem alamıyor aşı süreci tamamlanmış diyor. Teşekkür ederim bilgi için 🙏