mltmkrkl Kızlar böyle bir video ile denk geldim şimdi uygulayanlar kilo vermiş hatta direk yağ yakmış deneyeniniz var mı aranızda ben bugun başlıyorum denemekten zarar gelmez bence sadece videoyu uyumadan önce dinlicem 🙄
Babybabynihal mltmkrkl ben inanıyorum. Birşeye inandıgımız zaman gerçekkeştirme ihtimalimiz çok yüksek. Tabiki hadi sesi dinledim bekliyorum zayıflayayım değil. Bunu yapabileceğinize inandıgınız için işler kolaylaşacaktır..
Han30 mltmkrkl evet bilinç altıma sesleniyorum akşama baklava yiyeceğim ama sen onu marul gibi gör 🧠🧘🏼♀️
mltmkrkl kdkdkdklsldl istedim canım 🤣 şimdş detaylı nasıl anlatim bilmiyorum birini takip ediyordum toplu dua diye bir şeye katıldım öyle bişi 🤣
mltmkrkl Babybabynihal tabiki de spor ve diyet var hayatımda ama motivasyon yok 🤣 o yüzden etkili olabilir
Hmyramom Benim annem bildim bileli diyet yapar ama kilo veremezdi. O da bu bilinçaltı ile zayıflama şeyini dinliyor baya kilo bermiş ben göremiyorum yurt dışında annem şuan ama geidğinde görcez işe yarıyorsa bende yapcam 😁
mltmkrkl Ben bu gece başlıcam 21 gün boyunca dinlemem gerekiyor ne kaybederim ki uyku öncesi kulaklığı takıp öyle uyuycam bakalım işe yarıcak mı 21 gün sonra yazarım gene 🤣
mltmkrkl kdkdkdklsldl ozaman dinlediğim kişiyi unuttum da şuan serap kök youtu.be da buldum yorumlardan iyi oldugunu düşünüyorum
5kisilikailem Han30 hahaha benim lafım bu 🤣 ben gaziantepteyim diyetisyen yeşil şeyler ye dedi. Baklava da mı dedim güldü 🤣🤣🤣🤣
Han30 5kisilikailem ahahahahah ayy valla dün aldı eşim çok sever bende severim 🤸🏻♂️ Yanına birde maraşta yaşıyorız maraş dondurması 🤌🏻