biregesevdasi Bebeğim 8,5 aylık ve bir sürü oyuncağı var 3 dolap dolusu neredeyse ama gelin görün ki oyuncaklar yerine mandallarla poşetlerle oynamayı tercih ediyor sizde durumlar nasıl😅😅
-erCansu- biregesevdasi Tencere tava en sevdikleriydi 😅 dönem dönem LEGO, arabalar, hayvanlar , kitaplar diye gitti şuan 31 aylık hiç spidrmen falan izlemedi ama bı süper kahraman merakı var 😅
Anne_6 biregesevdasi oyuncakların hepsini vermiyorum. Dönem dönem oyuncakları değiştiriyoruz. Dolaba kaldırıyoruz. Daha çöm dikkatini çekiyor. Çok fazla oyuncak olması dikkat dağınıklığı yapıyormuş. Çocuk tek oyuncağa odaklanamıyormuş. Bir oyuncağın bütün yönlerini inceleyip öğreneceği yerde bırakıp diğerine geçiyormuş. Sizin ayınıza göre oyuncak sayınız fazla gibi. Onlar bizim kullandığımız ürünleri merak ediyorlar.
-erCansu- biregesevdasi anakucagi varya ayak ucuna poşet koyuyodum ben abartısız bı saat poşet tekmeliyodu 😂😂😂
biregesevdasi Anne_6 evet eşimin ailesi sağolsun her gidişimizde bir poşet oyuncak almış oluyorlar e eşimde her iş çıkışı oyuncakçıya uğrayıp oyuncak alıyor e tabi hepsiyle oynamıyor zaten bir taneye odaklanıyor :)