Sln4500 Kızlar eşimle ayriliyoruz annemin evine geldim evde 2 tane kedi var bebeğim 21 günlük kedilerin tüyünden bir şey olur mu bebeğe çok korkuyorum
Nrgs Sln4500 oğlum 20aylık doğduğundan beri evde kedimizle birlikte yaşıyoruz hiçbir sorunumuz yok aksine evcil hayvanla büyüyen bebeklerin bağışıklığının daha güçlü olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum
Derinsmommm Sln4500 kızım 4 aylık kedimizle birlikte büyüyor. Bazı günler hepimiz aynı yatakta uyuyoruz hiç bir şey olmuyor. Bebeğin gelişimi için çok iyi evcil hayvanlarla birlikte büyümesi
irva Sln4500 Oğlum 8 aylık 2 tane kedim var.Kedilerin aşısı tam olduğu sürece korkma.Çok daha iyi olur onlarla büyümesi.Benim oğlanla yatıp kalkar 2 kedimde.😊
Tuba Sln4500 benimde iki kedim var ve iki oğlumda doğduğundan beri kediler ile içli dışlılar. Bir sorun olmaz korkmayın, sadece dikkat edin de uyurken yatağına falan girmesin kediler🥰
Cansuk Aşılarını yapılıyorsa birde kısırlaştırması gerekiyor yoksa evde çiftleşmek için çok kuduruyorlar 😂 bebenizin hayvanlarla büyümesi çok güzel bizim evimizde Balık,kuş,ördek,civciv,kaplumbağa var bazen bakımları gerçekte çok zor oluyor 😂😂