bundlebeach 2 gündür bebegimin burnu akıyor serum fizyolojiklede temizliyorum ama cok zorlaniyor uykuya dalarken yemek yerken emerken başka ne yapabilirim ? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim 🌸
bitterdelisi244 bundlebeach yattı uyuduğu odaya soganı kesıp ortasına karanfıl batır cok rahat nefes alıyorlar o sekılde
Mehmetmetinim bundlebeach canım mevsimsel heralde bizimkide öyle sürekli temizliyorum ama gene doluyo çekiyorum ama hiç bişey gelmiyo
Minikellerim bundlebeach benim oğlum da bu ay baya akıntısı oldu. Yatarken cold mix damla var yastığına damlatıyorum tıkanma olmuyor 2 güm sonra geçiyor akıntısı damla çok işe yarıyor
bitterdelisi244 bundlebeach benımkınınde burnu akıyor bende sımdı koyucam faydasını göreceksin ama emın ol 🌹🌹
Mehmetmetinim bundlebeach soğuk almış olabilir canım internetten bak soğanla bişey yapıyolar rabbim şifasını versin inşallah
bundlebeach Minikellerim mavi ve yesil kutusu var o damlanin siz hangisini kullaniyorsunuz içerikler aynimidir acaba ?
Minikellerim bundlebeach içerikleri aynı bende ikisini kullandım mavisi de yeşili de ama hep maviyi alıyorum