adaninannesi Kizlar bebegimin yuzunde kafasinda boynunda cok fazla sivilce var dun doktora gittik normal dedi ama ben kizimi boyle gorunce uzuluyorum bunlar ne zaman gecer bilgisi olan veya ayni durumu yasayan var mi 😓😓
Liyam adaninannesi bizde de oldu canım heryerinde vardı kulağının içinde bile doktor yenidoğan döküntüsü dedi kendiğilinden geçer dedi ama bana mustelanın şampuanını al dedi aldım gerçekten faydası oldu yanı 1 ayda geçecekse 15 günde gecti
elifalyamom adaninannesi canım bizdede olmuştu, anne sütümü sürdü bebeğin yüzüne boynuna kayınvalidem, ve gerçekten bir gün içinde söndüler. Devamı çıktıkça minik minik hep sürdüm hemen geçti, tavsiye ederim☺️
adaninannesi Liyam ben aslinda mustelanin konak sampuanini kullaniyorum basindan beri ama bize faydasi olmadi galiba
Kuzumveben adaninannesi eviniz kac derece sicaktan oluyor benim kizimdada olmustu uzerini nasil giydiriyorsunuz ve uyurken ne ortuyorsunuz
adaninannesi Kuzumveben canim ev sicak degil doktor 22-24 derece arasi olsun demisti bizimki geneldr 23 derece uzerini de cok kalin ortmuyorum battaniye ortuyorum
Kuzumveben adaninannesi 23 derece normal benim evimde 23,5 24 derece en kalin bebek battaniyeleri var sakın ondan ortme aman canim ben yeni dogdundan ondsn orttum ondan olmustu
Liyam adaninannesi konak sampuanı sadece konağa iyi gelir yüzündekiler için mustelanın stelatophia serisinin sampuanı var onu kullandım ben
Poyrazsnem adaninannesi bizimde aynı 32 günlük oğlum yüzünde boynunda kafasında sivilceler var yarın doktora götürücem bende içi beyaz mı sizinde ?
Cglmsl Oldukça can sıkıcı bi durum. İnsan üzülüyor. Benim kızımda da oldu yüzü pütür pütürdü doktorumuz paketli gıdalar çerez vs yediğimde sütümden ona da geçeceğini söylemişti ona bağlamıştı bu durumu. Yememe rağmen bi süre sonra geçti kendiliğinden.
AlpBebek34 adaninannesi normal geçiyor birimde ergen gibi 10 günlüktü sivilce döktü dr aynı önemseme süt sivilcesi dedi geçer geçmiş olsun 😘😘
Nehirce adaninannesi anneden geçen hormonlarla ilgili doğal bir durum. 😊😊 1. ayın sonunda, en geç 2.ay geçmesi lazım. Geçmezse de bir krem veriyor doktor. Aylık rutin kontrolünüzde doktorunuz anlatır. 😊 benim bebeğim üç buçuk aylık ve arada gene sivilce çıkıyor. Doktorumuz emzirdiğim için benim yediklerinden kaynaklandığını söyledi. 😊😊
Poyrazsnem adaninannesi aynen bende canım yenidoğanlarda normal diyorlar ama 15 20 gün oldu bizim geçmiyor yarın gidicez doktora