KereMini1 Kizlar merhaba dun detox suyu yaptim 1 litre ictim sabah bi kalktim 2 kilo fazlayim 😂 sebebi ne olabilir 1 yesil elma Yarim salatalik Yarim limon 2 cubuk tarcin 15 20 karanfil Cok cok az karabiber 2 poset yesilcay 1 litre suda kaynattim suzdum ictim
Cicekimftm KereMini1 aynı durum bendede oluyor. O sebeple kaynatılan değil, su içerisinde buz dolabında 5 saat beklemiş olan detox suyu içiyorum hiç şişlik olmuyor. Sizde deneyebilirsiniz
Cicekimftm KereMini1 ayrıca çubuk tarçın 1 karanfil 10 adet olmalı. Sizinki biraz fala olmuş miktarlari
1Yildirim KereMini1 1.2 L kaynayan suya; 👉🏻2 fındık kadar taze zencefil 👉🏻1 çubuk tarçın 👉🏻İkiye bölünmüş yarım limon atıp 6-8 dk kaynatıp gün bıyunca sıcak ya da soğuk tüketin. Ertesi günü tartıya çıkın bana dua edeceksiniz. 😃
KereMini1 Cicekimftm Cicekimftm kaynatmadan yapinca limon disinda diger malzemeler aromasini birakmiyor gibi geliyor o yuzden kaynattim ama bide oyle denwyeyim
1Yildirim KereMini1 doktora yapan bir diyetisyenin tarifidir. Çok kez denendi ve onaylandı😉 şifa olsun inşallah🙏🏻