Hanm1_ 5 gün sonra 5 aylık oluyoruz ek gıdaya neyle başlamam gerekiyor ne verebilirim sizler ne veriyosunuz bebislere
dikenlerinleydisi Hanm1_ ben doktorun demesiyle başladım 🔶️Havuc 🔶️patates 🔶️kabak 🔶️yoğurt 🔶️sebze çorbası bu sırayla ilerledim
Ohaezgi Hanm1_ 4ay 27 günlük 3 gün önce başladık. Önce havuç püresi kabak patates püreleri verdim beğenmedi ertesi gün pirinç unu verdim çok sevdi. Sabah uyanınca mamasını içiyo öğlen pirinç unu arada öeyve akşam tarhana corbası gece tekrar Mama içiyo
Mlke301020 Hanm1_ 5 ay 25 günlük ilk yoğurtla başladım ve 5 gün verdim 6 aylık olunca sebzelere geçtim
Noblemom Nefeshiramm bende böyle umut ediyordum inşallah sizin istediiniz gibi olur 6 aylığız yoğurt meyve dışında bişey yemiyor o mamayı istiyo sürekli ne yapcağım bilmiyorum
Mlke301020 Nefeshiramm mamayı 2 yaşına da kadar kullanmanız gerekiyor canım aynı anne sütü alıyor gibi mama da devam ediyor
Nefeshiramm Mlke301020 ben emziriyorum zaten ama doymadıgında mama veriyorum ek gıdaya geçince doymadıgında mama yerine yogurt filan versem olmaz mı
Ohaezgi Nefeshiramm bana göre değil yavaş yavaş alışıyo 6.aydan sonra zorlanan anneleri gördüm doktorum da emmediği için başlayabilirsin dedi. Yani illa 6.ayı beklemek zorunda değilim diye düşünüyorum
Mlke301020 Nefeshiramm yani ek gıdayı yeterince aldığını görürseniz kilo alımı gelişimi normal devam ederse azaltarak bırakırsınız ama yine de dr a danışırsınız
Nefeshiramm Ohaezgi ya peki mama azaldı mı biraz ek gıdaya başlayınca çok para gidecek herhalde ya bu mamaya bebeğimin camı sağolsun ama maddi açıdan bizi zorlayacak gibi duruyor