rhembaby Hanımlar kaliteli kullanışlı yumuşak bebeği rahat ettirecek kanguru istiyorum. Hangi marka tercih etmeliyim
Taze-Anne28 rhembaby ne alırsınız bilmem ama önceden deneme şansınız varsa denemeden almayın. Ben tonla para verip sling aldım bi kere durmadı içinde hep ağladı çöp oldu param
burjuvaanne rhembaby markasini bilmemde iki bacak arasi mesafelerine dikkat et cogunda resimde ayri gelen ayri oluyor
F-Betul Taze-Anne28 Ben de bir sürü para verip kanguru aldım boşa gitti Ya sanırım aldığım en gereksiz şey😅
GokSuM rhembaby doktorunuz önerdi mi? Sakıncalı olmasın 😕 çok geçmiş olsun. Borooshbaby kullanıyorum ben memnunum ama daha iyileri vardır tabi diğerlerini denemedim.
Nesli3300 GokSuM ben de aynı markayı önereceğim sling gibi sarıyor kumaşı falan kaliteli ve kanguru kullanışlıdır 👍memnun kalırsınız
GokSuM rhembaby inşallah memnun kalırsınız. Başta ağlarsa dert etmeyin, ayarlarını tekrar kontrol edip hafif müzik açıp tekrar oturtun birkaç defada içinde uyur hale geliyorlar
Nesli3300 rhembaby kullanabilirsiniz ama 20 dk dan fazlası hiçbir markada öneriliyor.Bacak arası da ayaklanıyor bu arada
Lalins Bende istiyorum ama içim el vermiyor bacaklari ayırık dursun birde kız çoçugum var surekli normal bir şekilde taşiyorum.. birde sicaklari katarsak araya pişiricem gibime geliyor bebeğimi… başka bir çözumu yok mu aceba