Sevcanumutbora- Merhaba kızlar evlilik yıldönümünüzde gidip memnun kaldığınız restaurant var mıdır istanbul Avrupa yakasında 🤔🤔
lilibet Sevcanumutbora- Ulus 29 manzarası şahane tam yıldönümlük 😍 ve Sur balık arnavutköy buranın mezeleri harika ve tabii yine manzara 👍🏻
Sevcanumutbora- @ekmek-arasi Esenyurt canım gecen hatta konuşmuştuk ama esenyurta bi mekan istemiyorum ☺️
ekmek-arasi Sevcanumutbora- ben zaten esenyurdu cok iyi biomiyorum onermemde ya kumburgaz tarafinda grand gild otel var restiuranti guzel bide buyukcekmece meydanda heykelin tam sag yada solda kaliyor canli muzik var adini hatirlayamadim
ekmek-arasi Sevcanumutbora- kumburgaz basli basina guzel bi yer ben begeniyorum ama kalabalik olurmu olmazmi bilmem otel oldugu icin herkez gidemeyebilir o yuzden guzel eglenebilirsiniz bide denk gelseni sosyete aksam pazari kuruluyo oraya
Sevcanumutbora- @ekmek-arasi bakmak da fayda var pazarına denk gelemeyiz sanırım bayram da bizim yıldönümü ama belli de olmaz
ekmek-arasi Sevcanumutbora- o pazar yazin her aksam var belli bi gun drgil ama pandemi falan diye belki gunleri yada hic kurulmz